pondělí 19. září 2011

Sadská, Sadská a zase Sadská ...

A opět Klubová výstava,tentokrát bez zadání titulu Klubový vítěz. A hodně obrázků a postřehů. A kdy že se konala? Minulou sobotu,10.září.
Počasí opět vyšlo na jedničku,až jsou pořadatelé v podezření,že mají za kamarády rosničky. A protože jsou to také hodní pořadatelé a organizátoři, nechali nastoupit jako první do kruhu vystavovatele s průkazy ZTP a aby nebylo jejich dobroty dost,umožnili včasné předvedení i hendykepovaným psíkům.




Potěšující zprávou je,že někteří vystavovatelé opět začali dbát na své zdraví a chrání se proti popáleninám třetího stupně na rukách, které by mohly vzniknout od vodítka při rychlém pohybu psíka ven z kruhu.A navíc v módní nebeské modři !

Samozřejmě i na nešvary došlo,mimo jiné třeba vystavovatel,který místo přípravy svého zvířátka poutal pozornost místních dívek a dam. Nečestně a nesportovně navíc

Někteří psíci si svou výhru museli hlídat a to také o něčem svědčí.

A jiní se snažili tvářit,že jsou zcela někdo jiný,tak moc je výstavy nebaví
a přesto jsou nuceni se naparovat v kruzích.

Toto vše a mnoho jiného sledovali pozorně opravdu všichni.

A abych skončil opravdu pozitivně,tak tu je jeden důkaz,že slogan "Připraven není překvapen" platí stoprocentně pro ty,co mají natrénováno a psík dělá vše jen na pohyb malíku.

A pokud se náhodou někdo chce podívat i na pár jiných obrázků,
tak stačí KLIKNOUT ZDE .











Žádné komentáře:

Okomentovat