úterý 15. června 2010

A zase Sadská a klubová výstava DKČR.

V sobotu jsem si zase zafotil a ušoupal podrážky. A dostal málem úžeh,úpal a kdo ví,co ještě. Vedro bylo šílené, ale výborná nálada, která zde panovala všechno utrpení lidem i psům vynahrazovala. A jako vždy tu bylo mnoho k vidění.


A jak už to bývá, sešlo se tu mnoho různých lidiček. Jedna parta například uvěřila vykutálenému prodejci deštníků a marně čekala, že jim z nich po zasazení vyrostou velké slunečníky. Možná kdyby zapršelo ...

K vidění byl například nový způsob předvádění psů v pohybu, přezdívaný "krab". Vystavovatel má mnohem lepší přehled o tom,co dělá psík.

Někteří majitelé psů se na nich snažili jezdit a kvůli lepšímu umístění toto nabízeli i paní rozhodčí.

Při předvádění psů v pohybu byl také k vidění velmi oblíbený styl "klokan".

Samozřejmě opět nebylo vše jen to dobré a tak jsem přistihnul dvě nezodpovědné majitelky, jak připravují své psíky na kariéru bojových,úplně nejzlejších psů.

Mezitím se u opuštěného stolku rozhodčích jiná děvčata dohadovala, které pozornosti si z výstavy odnesou.

A když se jedné z nich podařilo něco z vystaveného ukořistit, netajila se svou radostí.

Samozřejmě byly k vidění i smutek a slzy, ale tak to již na výstavách chodí.

Moje všímavé oko mezi účastníky našlo mnoho zajímavých i známých osobností. Jednoho psa například vystavovala pravnučka slavného komika němé éry filmu.

Mezi přihlížejícími jsem objevil také maskovaného Batmana a jeho přítele Sáudského prince. Oba dva ovšem udělali drobnou chybu a ta je prozradila mému školenému oku.

Pořadatelé se, stejně jako jindy, výborně postarali o občerstvení.

Výstava byla opět fajn a zúčastnění jedinci velmi pěkní. Drobné vady se najdou vždy a tak byla k vidění i zvířátka například trošku přestavěná.

Většina dobrmanů ale neměla téměř chybu. :)














Žádné komentáře:

Okomentovat