sobota 19. září 2009

Opět obrázky z výstavy v Sadské.

Tentokrát z Klubové výstavy,na které se nezadával titul Klubový vítěz. (Každý klub má právo uspořádat dvě Klubové výstavy ročně,ale jen na jedné se může zadávat titul KV. To na vysvětlenou pro ty,kteří se v těch výstavách ztrácejí. :) )


Počasí bylo nejprve mírně chladnější,ale později sluníčko vylezlo a bylo opět nádherně. Na výstavě se nic mimořádného nedělo,ale přeci jen jsme pár nešvarů,zajímavostí i těch normálních věcí zaznamenali.

 Některé fenky dávaly najevo,že je nemůže nějaká výstava rozházet a klidně si v kruhu hodily šlofíka.

(Blackeyed Susan Restless Heart)









Našly se opět majitelky,které se snaží o ovlivňování (tentokrát fotografů), aby jim jejich zvířátko vyfotili co možná nejlépe. Jako by to fotografové nedělali samo sebou. Myslím,že jednotné oblečení, například ... TOTO ... by vše vyřešilo.

Našly se samozřejmě pěkně a řádně oblečené přítomné, které rády zapózovaly. Skoro modelky ...  , které psíkům dodávaly šmrnc.

(Exploited Restless Heart)

Ovšem nejhoší bylo,když jsme zaregistrovali rukavice,které se používají při thajském boxu. Výstavní kruh není boxerský ring a to je třeba zdůraznit!

Zachytili jsme i dvě děvčata,přibližně stejného věku,která se snažila zcizit mladého psíka.Jejich jména budou příště viset na bráně cvičáku v Sadské!

Také jsme ale zahlédli vzornou vystavovatelku,kterak domlouvá svému psovi a hubuje ho za nemístné poznámky.Tak by to mělo být vždy.

Viděli jsme ve volné chvilce ukázku tance se psem. Kdyby se k oné dvojici ještě přidala slečna Š.D., byl by zážitek ze synchronizovaného tance těchto akvabel cvičáků snad dokonalý.

Na konec ale musíme přidat dva negativní postřehy. První zachycuje hlady týraného psa,který si prsty majitelky spletl s párečky...

... a druhý,ještě horší, kdy jsou novým majitelům prodávána agresivní štěňata, aniž by tyto nové,nezkušené páníčky někdo varoval.

PS: jak jste si možná všimli,některým zvířátkům jsou přiřazena jména,to proto,že jsou to moji odchovanci a prý se s nimi mám také trošku pochlubit  :
Blackeyed Susan R.H. – Výborná – tř.otevřená (černá)
Impellitteri R.H. – V1 CAJC – tř.mladých (hnědá)
Enigma R.H. – V1 CAC – tř.otevřená (hnědá)
Exploited R.H. – V1 CAC – třída vítězů (hnědý)

Kompletní výsledky najdete zde – výsledky KV Sadská

Obrázky,které jsem tam nafotil tady : Foto KV Sadská
 
 
 
 
 
 
 

1 komentář:

  1. jednotné oblečení néééé (veselá mamča Ebony - Mail - WWW) Vloženo 23.09.2009, 15:43:55
    Myslím,že jednotné oblečení, například ... TOTO ... by vše vyřešilo.

    jéééé jen néé proboha jednotné oblečení. Výstava by se stala opravdu fádní. Leda, že by ženská část běhala v podprsenkách a chlapci ve slušivých spodkách. Vzorky na spodním prádle by si každý mohl zvolit podle libosti a vkusu.

    (dobermann - Mail - WWW) Vloženo 23.09.2009, 15:53:54
    tak já na vás s pytlem a vy na mne s podprsenkou ...
    Sodoma a i ta druhá ... :)

    (Luci - Mail - WWW) Vloženo 26.09.2009, 10:55:49
    Povedene fotecky;)

    OdpovědětVymazat