čtvrtek 14. srpna 2008

Čtyři tváře poťouchlíka.

Majitelé černého psa,jménem Grind Restless Heart, mi poslali čtyři nové fotografie,které jim pořídila Lucie S.

Je škoda,že jen jedna z nich naznačuje,jaké že to psisko je: prevít,hajzlík,sviňák a já nevím,jak ještě mu majitelka Simona říká,když něco provede. A provádí toho celkem dost. Jen tak namátkově vybírám:
Skok plavmo na stůl se silnou skleněnou deskou – v jednu hodinu po půlnoci a měl velikou radost,když páníček hromadu střepů a čtyři dřevěné nohy vynesl do kontejneru,protože najednou bylo v obývacím pokoji hodně místa na běhání.
Odnášení všech pokrývek a dek na balkón na jednu velkou hromadu,ve které se krásně válí.Panička mu tam již jednu přeci dala,když tam polehává a pokukuje po psích holkách.A tak krade deku i jí,když spí po noční.Ta se pak diví....
No a naposledy si vyskočil na postel,aby mohl čumákem lépe šťouchnout do zadnice řemeslníka,který cosi kutil ve velké skříni.Když se pán vyhrabal ze skříně,zamáčkl bouli a pokračoval v práci.

Ve skutečnosti je samozřejmě pesan hýčkán a rozmazlován,ale také zároveň umravňován na cvičišti.Takže na jedné straně psík vymýšlející lumpárny a na druhé páníčci,snažící se z něj vychovat seriózního a důstojného psa.Myslím,že zatím vede čoklíček.
Takhle se "chechtá"... a nejen,když něco vyvede.



1 komentář:

  1. (Luci - Mail - WWW) Vloženo 15.08.2008, 12:33:23
    Krasnej psik a uz teda pekne vyrostl:) nooo ma s tim nasim neco spolecneho _ DEKY_to maji radi asi vsichni psici od Tebe, ze:)??? My jich mame plnou zahradu a uz taky zacal krast nase spaci deky z postele a tahat si je na zahradu...mej se a hezky vikend:) pejskum zdar!

    Chudáci (páníci) (Laliba - Mail - WWW) Vloženo 15.08.2008, 21:50:27
    No téééda, ty rodinný fotky sou SUPER!!!.. A lumpárny mu fakt koukaj z očí. Chudáci páníci:o))))) pááá

    Jaký chudáci? (dobermann - Mail - WWW) Vloženo 18.08.2008, 23:08:18
    Si ho vybrali a rozmazlili,tak ať trpěj,ne? :D

    jo (Laliba - Mail - WWW) Vloženo 19.08.2008, 18:57:39
    No to je taky fakt:o)))

    OdpovědětVymazat